Farhund: Nilix

Caradoc Aurinko (Nilix)

Kaldenavn: Nilix
Stambogsnavn: Caradoc Aurinko
Fødselsdato: 22. november 2020
Schweizisk reg.-nr: A13376
Tjekkisk reg.-nr.: 7897/20
DM: Fri (Free); AD: 0/0; HD: A/A
Prøver: Mantrailing 1
Udstillinger: Aarau 2022: V1-CAC, V1-CAC / Luzern 2022 2 x BOS, 1 x BOB / Swiss Champion

Nilix er en dygtig og flot hund, og vi tror, han vil være et godt match til vores skønne Lulu. Hans unge alder til trods, er han allerede far til fem hvalpe.

Nilix’ ejer skriver bl.a. følgende om ham:

Nilix er en optimistisk, meget venlig og velafbalanceret hund. Han slapper det meste af dagen af i sin kurv på kontoret, men så snart træningen begynder, er han fuldt motiveret og klar til at præstere. Nilix motiveres let af både mad og legetøj, og han vil altid gerne gøre alt så godt som muligt. Han lærer meget hurtigt og kan lide at prøve nye ting.

Ved hundemøder i snor er han gøende i omkring 2 ud af 10 møder. Ved hundemøder uden snor, inviterer Nilix de andre hunde til leg, men han respekterer også, hvis den anden hund mod forventning mærkværdigvis ikke skulle ville lege.

Nilix har et stærkt og kontrollerbart hyrdeinstinkt. Han er meget åben og venlig over for voksne og børn. Han reagerer ikke på tordenvejr, fyrværkeri, høje lyde samt store menneskemængder. Fx tager han besøg på togstationen og markeder roligt.

Han bjæffer, når det ringer på døren, ved besøg og hvis en fremmed kat forvilder sig ind i hans have. Når ‘faren’ er drevet over, falder han hurtigt til ro igen. Der er altid en grund til hans gøen / bjæffen.

Til daglig træner hans ejer Mantrailing med ham.

Caradoc Aurinko (Nilix)