Vores Atlas

Go Atlas Saga Dalii er fra Polen, og han kom til Verden den 10. august 2019. Vi hentede ham til Danmark og hjem til os først i oktober 2019. Atlas er en sød og dejlig kælepotte, og han vil meget gerne ligge tæt i sofa og seng. (Og det må hunde gerne i vores hus.) Atlas er især glad for Michael og kigger på ham hele tiden, så han kan holde øje med om han skal et andet sted hen eller har brug for at ae en hund, – for så er Atlas nemlig på pletten.

Atlas er også meget interesseret i at “gøre det rigtige”. Han belønnes gerne med rosende ord alene, og bliver glad og stolt, når man siger “Dyyyyygtig, Atlas!” og han er enormt lærenem og lydhør.

Den søde fyr er rigtig god med andre hunde og vil gerne lege og fare omkring. Især er han begejstret for at tumle med Lulu, for hun er hans bedste ven. Han sætter sig meget gerne på skødet af alle, der sidder på gulvet, og han elsker at få nusset ører. Atlas sørger kærligt for, at alle mennesker og hunde har det godt, og vores hunde har pga ham altid de reneste ører på hele Sjælland.

Vores skønne Atlas sammen med en af vores dejlige hvalpe fra Champ-kuldet. September 2021 @ Kennel Bohemian Shepherd
Wilma, Lulu og Atlas sommeren 2022 © Kennel Bohemian Shepherd
Atlas, 8 uger
Atlas, 10 uger
Atlas, 10 mdr. ... og meget, meget træt.

Der er mange billeder af Atlas på Galleri og på Instagram.