Atlas

Go Atlas Saga Dalii er fra Polen. Vi hentede ham til Danmark og hjem til os først i oktober 2019. Atlas er en sød og dejlig kælepotte, og han vil meget gerne ligge tæt i sofa og seng. (Og det må hunde gerne i vores hus.) Atlas er især glad for Michael og kigger på ham hele tiden, så han kan holde øje med om han skal et andet sted hen eller har brug for at ae en hund, – for så er Atlas nemlig på pletten.

Atlas er også meget interesseret i at “gøre det rigtige”. Han belønnes gerne med rosende ord alene, og bliver glad og stolt, når man siger “Dyyyyygtig, Atlas!” og han er enormt lærenem og lydhør. Det er dog svært at få ham overbevist om, at det at gø, når man ser en anden hund, ikke lige er det, vi synes, er det helt rigtige at gøre.  Vi træner det, og Atlas gør fremskridt.

Den søde fyr er rigtig god med andre hunde og vil gerne lege og fare omkring. Især er han begejstret for at tumle med Lulu, for hun er hans bedste ven. Men Atlas tager sig kærligt af alle pigerne her, som -efter han er flyttet ind-, har de reneste ører på hele Sjælland.

 

 

Atlas, 8 uger
Atlas, 8 uger
Atlas, 10 mdr.
Atlas, 8 mdr. og 10 dage ... og meget, meget træt.

Der er mange billeder af Atlas på Galleri og på Instagram.