Farhund: Dixon

Reg-nr.: PKR RN-469

2019:
Parring blev foretaget den 17. februar 2019, og Wilma fødte den 17. april seks fine hvalpe fordelt på en han og fem tæver.

Vi var slet ikke i tvivl, da vi mødte Dixon  hos Kennel Saga Dalii i Polen: Han er det perfekte valg som far til Wilmas hvalpe, og vi er utrolig glade – og lidt ydmyge – over, at vi får gaflen i sådan en kvalitetshund.

Dixon er opdrættet hos Tapro i Tjekkiet og bor nu i Polen. Han har stor succes i udstillingsverdenen og er bl.a. polsk champion 2019.

Udover sin skønhed har han også et fantastisk sødt og roligt sind, samt perfekte resultater i alle sundhedsundersøgelser. Dixon har AA-hofter ligesom Wilma og 00 på albuerne. Desuden er han testet for sygdommen Degenerativ Myelopathi (forkortes DM. Beskrives nærmere her: https://www.netdyredoktor.dk/hund/sygdomsleksikon/d/degenerativ-myelopathi/). Dixon er testet DM-fri, hvilket betyder, at hans og Wilmas hvalpe med garanti ikke udvikler denne sygdom.

Wilma og Dixons hvalpe får en indavlskoefficient på 0%, – og med de gener kan det simpelthen ikke undgås, at kommende familier kan vente sig de allersødeste og skønneste hunde!