Lulu

Lulus stambogsnavn er Europe Princess Lukato Gold. Hun er født i  Tjekkiet og har både tjekkisk mor og far. Lulu er meget blid og kær, og hun lægger sig gerne på ryggen, så man let kan ae hendes mave.  Når hun er med på hjemmekontoret, kræver hun kæl cirka en gang i timen.  Her kommer hun så hen og puffer snuden meget bestemt under ens arm. Derefter er der ikke andet at gøre, end at ae det lille hoved igen, indtil hun er tilfreds og kan sove lidt videre.

Ligesom Wilma og Atlas elsker hun at få spændende kommandoer og hundeguffer, og hun er meget lærenem.

Lulu er eksteriørbedømt excellent og Anbefalet til avl, og vi håber, alle sundshedsresultater peger i samme retning. Vi planlægger, at Lulu skal have sit første kuld, når hun er to et halvt år.

Lulu er lidt forsigtig og meget rolig, ikke særlig gøende selvom hun godt kan give lyd, og så er hun ekstremt social og glad for hunde generelt og små hunde og hvalpe specielt. Når Wilma har hvalpe, vil hun være sammen med dem hele tiden. Wilma får normalt spat af de larmende, bidende og tumlende hvalpe i 6-ugers alderen, men Lulu elsker dem stadig og forsøger tålmodigt at lære dem at lege lidt roligt.

Lulu elsker at tumle med Atlas og jage ham hen over markerne til stor fornøjelse for dem begge.

Lulu 11 uger.
Lulu 10,5 uge.
Lulu 10,5 uge.
Skønne Lulu på næsten 9 mdr. flankeret af vores søde Molly-pige.

Se mange mange flere billeder af Lulu på Instagram (Kennel Bohemian Shepherd)