Vores Lulu

Kaldenavn: Lulu
Stambogsnavn: Europe Princess Lukato Gold
Fødselsdato: 27. august 2019
DKK-registreringsnummer: DK01005/2020
Tjekkisk registreringsnummer: CMKU CP/7219/19
DM: Fri (Free); AD: 0/0; HD: B/C

Lulus stambogsnavn er Europe Princess Lukato Gold. Hun er født i  Tjekkiet, den 27. august 2019,  og har både tjekkisk mor og far. Lulu er meget blid og kær, og hun lægger sig gerne på ryggen, så man let kan ae hendes mave.  Når hun er med på hjemmekontoret, kræver hun kæl cirka en gang i timen. Her kommer hun så hen og puffer snuden meget bestemt under ens arm. Derefter er der ikke andet at gøre, end at ae det lille hoved igen, indtil hun er tilfreds og kan sove lidt videre.

Ligesom Wilma og Atlas elsker hun at få spændende kommandoer og hundeguffer, og hun er meget lærenem.

Lulu er eksteriørbedømt excellent og Anbefalet til avl.

Lulu er lidt forsigtig og meget rolig, ikke særlig gøende selvom hun godt kan give lyd, og så er hun ekstremt social og glad for hunde generelt og små hunde og hvalpe specielt. Når Wilma eller hun selv har haft hvalpe, vil hun være sammen med dem hele tiden. Wilma får normalt spat af de larmende, bidende og tumlende hvalpe i 6-ugersalderen, men Lulu elsker dem stadig og forsøger tålmodigt at lære dem at lege lidt roligt.

Skønne Lulu, da hun var næsten 9 mdr. flankeret af vores søde Molly-pige, der desværre kom i Hundehimlen den 24. februar 2022.
Lulu 10,5 uge.

Se mange mange flere billeder af Lulu og vores hunde på Instagram (@bohemianshepherd)