Lulu har i dag født seks fine hvalpe

Lulu har i dag født seks fine og velskabte hvalpe fordelt på tre tæver og tre hanner.

Kl. 07.15Tæve352 gramRød-hvid
Kl. 07.40Han448 gramBlå
Kl. 08.05Han326 gramGrøn
Kl. 08.30Tæve306 gramHvid
Kl. 10.30Tæve336 gramViolet
Kl. 11.45Tæve226 gram
Kl. 12.52Han406 gramSort

Som det fremgår herover, tog vi også mod en lille tæve, der desværre fra fødslen var udstyret med små englevinger, så hun kunne flyve op til Vor Herre.

Lulu venter syv-otte hvalpe (f-kuldet)

Den 24. november 2023:
Lulu er i dag blevet røntgenfotograferet, og dyrlægen så syv hvalpe på røntgenbillederne. Vi tror, at der måske ligger en ekstra hvalp og gemmer sig 🙂

Nu fortsætter vi med at vente på, at Lulu føder, hvilket vi forventer vil ske i begyndelsen af december.

Bekræftet parring af Lulu

Lulu er den 3. og 4. oktober blevet parret med dejlige Odin.

Den 26. oktober 2023:
Vi er netop hjemkommet fra skanning hos dyrlægen, der bekræfter, at der er mindst tre (og sandsynligvis flere) fostre. Det vidste vi egentlig godt, for Lulu fortalte os allerede dagen efter den sidste parring, at hun var drægtig 🙂

Røntgen (e-kuldet)

I dag har vi fået Wilma røntgenfotograferet, og hos dyrlægen kunne vi tydeligt se 8 hvalpe. Da vi kom hjem afslørede en lille rygrad, at der sandsynligvis gemmer sig endnu en lille hvalp.

Wilma er meget stor, glad og ikke mindst sulten her på dag 53 i drægtighedsperioden. Vi forventer fødsel omkring fredag den 30. september. For at være på den sikre side installerer vi dog allerede på fredag fødekassen i køkken-alrummet, så alt er klar. Fredag bliver også dagen, hvor vi begynder at sove ved Wilma, så hun føler sig tryg ved arrangementet. Det bliver hyggeligt, og vi glæder os MEGET.

Wilma er parret (e-kuldet)

Wilma er i dag, søndag den 31. juli 2022, blevet parret med schweiziske Odin. Parringen var vellykket og skete denne gang i Danmark.

Odins familie havde lejet et sommerhus i Haderslev. De ankom i går og i dag var Wilma klar til første parring. Det var et glædeligt gensyn mellem de to, og der gik ikke mange minutter, før luften var fuld af amoriner.

På tirsdag besøger vi Odin igen og gentager succesen 🙂

Opdatering: 2. parring gik som forventet helt fantastisk, og begge hunde var lykkelige over gensynet.

Planlagt e-kuld i oktober 2022

Vi håber på at kunne gentage den succesfulde kombination med Odin som far og Wilma som mor. Samme kombination benyttede vi til Champ-kuldet, og det gav 10 fine og sunde hunde.

Vi forventer parring omkring 1. august og dermed fødsel omkring 1. oktober. Hvalpene vil så kunne rejse videre til deres nye familier omkring den 1. december 2022.

Interesselisten er åben: kennel@bohemian-shepherd.dk